Hladenje pića i mini bar u jednom: nasukana barka

Premda nas ljeto polako ali sigurno napušta, ideje za neka nova, drugačija ljetna vjenčanja dolaze u najbolje vrijeme. Sada.

“Ne ostavljaj za sutra ono što možeš učiniti danas” – (pre)često sam i sama znala čuti. S vjenčanjima je slična priča, odgađa se mnoštvo toga uz poznatu “ima vremena”. Još kad vrijeme ne bi tako brzo prolazilo… 😀 Da se ne lupkate po glavi uz nemamo više vremena za to, trebali smo misliti ranije, cijela serija ideja pristizat će na blog narednih mjeseci, jedna po jedna. Bit će tu i tutorijala, nagradnih igara, uradi sam projekata…

Započet ću s jednom izvrsnom idejom za nešto što na gotovo svakom tradicionalnom vjenčanju organizatorima zadaje muke a to je problem čuvanja odnosno hlađenja pića.

Obično se traži mjesto viška u susjedovom hladnjaku ili se od lokalnog kafića iznajmljuju hladnjaci kojih nekako uvijek nedostaje. Treba pospremiti svu tu hranu, torte, kolače i pića.

Ukoliko planirate vjenčanje na otvorenom ili barem prijem u vrtu, hlađenje pića u staroj barci je osim rijetko viđena i vrlo pratkična ideja.

Ova ideja ne zahtijeva nikakvo znanje ni ulaganja, potrebna je  tek veća količina leda (najbolje velikog, iz ledomata). Piće raštrkajte po barci i dopustite gostima da se sami posluže.

Hlađenje pića

Izvor slike: 1.

Komentiraj